Beschermingsbewind

Voor beschermingsbewind worden de tarieven elk jaar vastgesteld door het LOVCK. Prévu bewind en beheer hanteert deze tarieven. Deze tarieven voor 2020 kunt u vinden in de link die links van deze tekst staat.

Alle kosten van het bewind worden door de cliënt zelf betaald. Het is mogelijk dat de kosten van het bewind vergoed worden door de gemeente uit de bijzondere bijstand. Dit hangt af van de hoogte van uw inkomen of uitkering. Als u op bijstandsniveau leeft, dan zullen de kosten mogelijk 100% vergoed worden. Hoe hoger uw uitkering/salaris, hoe minder u vergoed krijgt.

Budgetcoaching en -begeleiding

De kosten voor deze twee producten hangt af van de afgesproken werkwijze. De kosten bedragen € 65,00 per uur en eenmalig € 285,00 voor het opstarten van het traject. Deze bedragen zijn inclusief BTW en gelden vanaf 1 juni 2019.

Budgetbeheer

De kosten bedragen € 65,00 per maand en eenmalig € 285,00 voor het opstarten van het traject. Deze bedragen zijn inclusief BTW en gelden vanaf 1 juni 2019.

Mentorschap

Voor mentorschap worden de tarieven elk jaar vastgesteld door het LOVCK. Prévu bewind en beheer hanteert deze tarieven. Deze tarieven voor 2020 kunt u vinden in de link die links van deze tekst staat.

Prévu bewind en beheer

Website door WEBCOMP online media